Pentru a marca lansarea la nivel mondial a celui mai aşteptat sistem de operare, Flanco pregăteşte, alături de Microsoft, demonstraţii gratuite de utilizare a sistemului de operare Windows 8, punând la dispoziţia consumatorilor și oferte dedicate pentru notebook-uri. Ofertele includ și pachete cu Internet Vodafone gratuit timp de 1 an, la achiziţia oricărui notebook cu Windows 8 preinstalat.

“Fiecare lansare de sistem de operare Windows aduce cu sine o creștere a cererii pentru dispozitivele care îl integrează, de aceea mizăm pe pachetele cu reduceri și servicii de Internet gratuit, pentru stimularea vânzărilor de notebook-uri din ultimul trimestru. De altfel, notebook-urile reprezintă unul dintre principalele motoare de accelerare a pieței electroIT în lunile care urmează, alături de alte dispozitive din gamele IT&C, precum tabletele sau smartphone-urile.”, a declarat Cătălin Marin, Product Management Director Flanco.

Pentru a marca lansarea, în data de 26 octombrie, în intervalul orar 19:30-22:00, în magazinul din Sun Plaza, Flanco şi Microsoft vor desfăşura concursul „Câştigă cu Windows 8”, prin care primii 50 de cumpărători ai unui desktop/notebook/netbook/tabletă cu Windows 8 vor primi automat, pe baza unui voucher, un Xbox 360. În faza a doua a concursului, până pe 11 noiembrie, următorii 100 de cumpărători vor primi o reducere de 350 de lei la factura curentă.* De asemenea, pentru ca toţi cei interesaţi să afle cât mai multe informaţii despre noul produs, Flanco şi Microsoft vor desfășura o serie de demonstraţii în câteva magazine Flanco din Bucureşti şi din ţară, sub conceptul Device Days. Un grup de studenţi pasionați de IT vor susţine training-uri de utilizare Windows 8, pentru vizitatorii magazinelor Flanco din ţară.

Ofertele pregătite de Flanco pentru lansarea în magazine a Windows 8  numără următoarele atracţii:
–    laptop Sony VAIO SVE1512E6EW.EE9, procesor Intel,  4GB memorie, hard disk 500 GB, sistem de operare Windows 8 – preț 2.499 lei
–    notebook Acer V3, 4GB memorie, hard disk 320 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 1.999 lei
–    laptop HP  Pavilion G6-2230SQ, procesor I5 şi sistem de operare Windows 8 – preţ 3.299 lei
–    laptop HP Pavilion G6-2210EQ, hard disk 750 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 2.449 lei
 
În plus, pentru utilizatorii Windows 7, pachetul de upgrade la Windows 8 va fi disponibil în ofertă până la 31 ianuarie 2013, la preţul de 60 de euro.