Pentru a facilita clientilor posibilitatea de a beneficia de un website de prezentare specialistii Agentiei Fortin dezvolta experiente digitale bazate pe concepte si tehnologii de actualitate.

Fiecare platforma online asigura o armonie deplina, intre functionalitate continut si design, consolidand identitatea vizuala a brand-ului promovat.

Experienta utilizatorului incepe cu arhitectura site-ului

Pe langa fonturi, grafica, imagini si culori, arhitectura website-ului este cea care ofera o experienta deosebita utilizatorilor. Atunci cand acceseaza un website pentru prima data, vizitatorii se asteapta la o structura logica, cat mai satisfacatoare din punct de vedere cognitiv. Astfel, cu cat este mai usor de parcurs informatia prezentanta, cu atat creste si timpul petrecut pe site.

Pe de alta parte,  mai multi utilizatori fericiti inseamna si un site mai atragator pentru motoarele de cautare. Algoritmii Google proceseaza informatiile primite de la utilizatori pentru a oferi o pozitie fruntasa in cautari si a determina astfel notorietate unei afaceri in mediul online.

Design modern, continut specializat

Un website menit sa atraga noi vizitatori in mod constant trebuie sa aiba un design de actualitate, un continut bine documentat, un panou de administrare intuitiv si desigur, o strategie eficienta de optimizare SEO.

Pe langa toate aceste caracteristici tehnice, Agentia Fortin asigura un aspect impecabil pe orice dispozitiv, indiferent ca este vorba despre calculator, laptop, smartphone sau tableta.

Totodata, se pune accent si pe functionalitatea unui website de prezentare. Acesta nu trebuie sa arate doar bine, ci sa fie si usor de navigat, sa aiba o viteza mare de incarcare si sa asigure accesul potentialilor clienti si parteneri 24 de ore din 24.

Astfel, specialistii acestei agentii de marketing digital din Bucuresti iti sporesc credibilitatea si ofera incredere clientilor in produsele si serviciile oferite.

 

Ce tip de site se potriveste afacerii tale?

Dezvoltatorii de website-uri te pot ajuta sa decizi care este cea mai buna varianta pentru afacerea ta – website-ul static sau cel dinamic. Cu toate ca acestea par similare, diferentele constau in felul in care au fost gandite, dezvoltate si implementate aceste platforme online cu rol de prezentare a unui pachet complet de servicii si/sau produse.

Site-ul static are un numar limitat de pagini, precum si un format fix. Acesta este recomandat companiilor de mici dimensiuni, nu necesita server pentru gazduire, este usor de configurat si nu presupune costuri ridicate.

Site-ul dinamic se bucura de o flexibilitate crescuta, astfel ca este mai usor de gestionat. Continutul acestuia poate fi modificat si actualizat, se pot adauga pagini noi si poate fi optimizat SEO.

De asemenea, in cazul website-urilor dinamice exista posibilitatea integrarii unui magazin online care sa genereze mai multe vanzari. Spre deosebire de varianta statica, acesta necesita mai mult timp pentru dezvoltare si implementare, implicit si un buget mai generos.

Website de prezentare optimizat pentru performanta

Fortin este o agentie de comunicare digitala completa, care pune accentul pe optimizarea SEO si cresterea performantei unui website in Google. O pozitionare superioara se afla in raport direct cu actiunile de programare si redactare a continutului textual, aspecte abordate cu tact de catre specialistii agentiei Fortin.

Astfel, daca vrei sa descoperi mai multe informatii despre website-uri profesionale si clienti fericiti, acceseaza Fortin.agency

(P)