Instituțiile Financiare Nebancare (IFN) pot oferi acest tip de credit online doar cu buletinul, spre bucuria celor care nu au un venit lunar constant. Desigur, de la caz la caz, există posibilitatea ca furnizorii de credit să le ceară solicitanților extrasul de cont curent, pentru a se asigura că împrumutul poate fi rambursat la timp.

Creditele online pot fi accesate de oricine, oricând. Comparatoarele financiare precum Matchbanker.ro te ajută să obții un credit pe loc, economisind astfel mult timp.

Cum funcționează comparatoarele de credit online?

Platformele online generează o listă amplă de credite nebancare disponibile online, perfect adaptate la profilul solicitantului. Marele avantaj al acestor comparatoare financiare constă în posibilitatea unică de a compara diferite oferte de credit, pentru ca la final, solicitantul să aibă garanția că a făcut cea mai bună alegere.

Mai mult, solicitantul unui credit online își poate face rapid o idee asupra costurilor, timpului de rambursare și termenilor și condițiilor aferente fiecărui împrumut în parte. Lista generată conține informații detaliate cu privire la creditele afișate, cât și anumite recomandări.

Odată alese creditele dorite, solicitantul este redirecționat către pagina furnizorului de împrumut, unde va finaliza cererea. Banii vor intra în contul clientului într-un interval de câteva minute sau, după caz, de câteva ore.

Credite online în rate

De cele mai multe ori, creditele online NU percep dobândă! Acest lucru este valabil, desigur, doar dacă suma împrumutată este rambursată în totalitate până la data scadentă (care nu este mai lungă de 45 de zile). În cazul în care debitorul nu reușește să achite la timp împrumutul, dobânzile și penalizările vor fi extrem de ridicate.
Comparatoarele online oferă îndrumările necesare pentru a lua un credit rapid în siguranță. Este foarte important ca solicitantul unui împrumut să fie conștient de termenii și condițiile impuse de creditor. Valoarea DAE este esențială pentru anticiparea tuturor costurilor împrumutului.

Clientul poate opta deopotrivă pentru un credit online în rate, plafonul sumei de împrumutat fiind undeva la 10000 de lei. Solicitarea unui astfel de împrumut este extrem de convenabilă, unele IFN-uri acceptând-o chiar și prin SMS. Perioada împrumutului este cuprinsă între 3 și 12 luni.

Cu toate acestea, este recomandat să ai grijă cu suma pe care o împrumuți, pentru a evita să te îndatorezi mai mult decât este cazul!