Compania Imob Casateren a postat un anunț de angajare pentru doi brokeri imobiliari pentru tranzacționarea de apartamente și terenuri în Capitală. Experiența în domeniul imobiliar sau în vânzări nu este obligatorie, însă constituie un avantaj.

Candidatul ideal este o persoană dinamică, sociabilă și motivată, care are abilități de negociere și comunicare. De asemenea, candidații doriți au spirit de echipă, însă urmărind atingerea obiectivelor individuale, dispun de forță de muncă și de rezistență la stres, au capacitate de valorificare a oportunităților de vânzare. Este necesar permisul de conducere categoria B.

Jobul brokerului imobiliar constă în principal în prezentarea imobilelor, negociere și oferirea de soluții pentru clienții companiei.

Printre beneficiile oferite de companie se numără un comision avantajos, mașină de serviciu, calculator, telefon și buget de marketing.

Află AICI mai multe detalii despre cele două posturi de broker imobiliar la care poți să aplici chiar acum dacă dorești să te angajezi în domeniu.