Inaki Berroeta, fost CEO al Vodafone Malta, are o de experienţă de 15 ani în telecomunicaţii.
Inaki este unul dintre primii angajaţi ai companiei care urma să devină Vodafone, el alăturându-se echipei în anul 1995, când Vodafone Spania era încă Airtel Movil, S.A.
În 1997, Inaki s-a mutat în California USA, alăturându-se AirTouch International din poziţia de Information Technology Manager, iar în 1999, a lucrat pentru Global Star USA, ca Manager Customer Care & Billing System.
În anul 2000, Inaki a revenit în Spania, iar până în 2007 a detinut mai multe poziţii executive la Vodafone Spania: Director of Software Development Centre, Head of Enterprise Products and Services, şi, în cele din urmă, Head of Sales Enterprise, Business Unit for the Northern Region. 
Inaki Berroeta este licenţiat în Telecomunicatii şi are un MBA de la Henley Management College, UK. Spaniol de origine, este căsătorit cu Sandy şi are două fiice, Xiaoli si Xianing, în vârstă de 11, respectiv de 6 ani.
Liliana Solomon, director de operaţiuni pentru Europa
Vodafone anunţă, de asemenea, numirea Lilianei Solomon, actualul CEO,  în funcţia de Director of Operations, Europe Region, începând cu data de 1 decembrie 2010, poziţie cu sediul la Londra din care va raporta către Michel Combe, CEO Europe Region, Vodafone.
"Dupa 5 ani extraordinari petrecuţi alături de echipa Vodafone România, am acceptat o nouă provocare în grupul Vodafone. Am convingerea că ceea ce am constuit aici împreună cu colegii mei reprezintă o baza solidă pentru dezvoltarea viitoare a companiei", a declarat Solomon.
 
Liliana Solomon s-a alăturat Vodafone în anul 2005 şi a fost CEO al Vodafone România în ultimii 5 ani. În aceasta perioadă, Vodafone România şi-a dublat cifra de afaceri şi şi-a crescut numărul de clienţi cu 50%, atingând marje de profit de 45%.
Cu o experienţă de peste 15 ani în industria telecom, Liliana Solomon a deţinut anterior poziţii executive în cadrul mai multor companii internaţionale: Chief Financial Officer al T-Mobile Marea Britanie, Chief Financial Officer al Cable&Wireless Marea Britanie şi Vicepreşedinte Executiv al Diviziei de Management în cadrul Deutsche Telekom. 
Liliana are un doctorat în fizică şi un MBA de la INSEAD, Franţa.  De origine română, Liliana Solomon este căsătorită cu Mihai şi are un fiu în vârstă de 2 ani, Mark.
Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., este unul dintre operatorii principali de telecomunicaţii mobile de pe piaţa locală, având peste 9,8 milioane de clienţi, la data de 30 iunie 2010.
SURSA: Vodafone