Clienţii Vodafone România, consumatori individuali şi companii, au la dispoziţie în pachetele RED cu viteze 4G de până la 100 Mbps împreuna cu o gamă variată de smartphone-uri 4G de top, la cele mai bune preţuri. În acelaşi timp, Vodafone anunţă extinderea reţelei 4G în Bucureşti la 27% din populaţie, ceea ce corespunde unui număr de peste 500.000 de locuitori. Începând de astăzi, reţeaua 4G Vodafone acoperă  zonele centrale şi de nord ale Capitalei (Piaţa Romană, Calea Dorobanţi, Piaţa Unirii, zona Regie şi Leu, Grozăveşti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Grădina Zoologică), centre comerciale (Plaza România, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City), clădiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Băneasa Business Center) precum şi instituţii (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Poliţie, Aeroportul Henry Coandă– Plecări).

 “Serviciile 4G sunt acum disponibile abonaţilor noştri cu o acoperire crescută a reţelei în Bucureşti, dar şi în alte 9 oraşe mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adaugă recunoaşterea independentă primită de Vodafone, pentru cea mai bună experienţă de navigare pe smartphone oferită de un operator mobil din România” a spus Markus Lause, Director Enterprise Business Unit Vodafone Romania.

Abonatii RED 65 beneficiază acum de viteze 4G de download, de până la 100 Mbps, care este cea mai mare viteză de date mobile furnizată de un operator mobil în România, iar  abonaţii RED 45 primesc viteze marite de download, de până la 75 Mbps.

În plus, toţi abonaţii Vodafone, persoane fizice şi companii, care deţin un terminal compatibil 4G, vor putea sa beneficieze de vitezele 4G cu noua opţiune Smartphone Turbo 4G, disponibilă pentru 5 euro / lună.

Clienţii business beneficiază de tehnologia 4G precum şi de o gamă variată de smartphone-uri de top, la preţuri care pornesc de la 1 euro. Astfel, abonaţii Business RED Plus (85 euro, fără TVA) beneficiază acum de viteze 4G de download, de până la 100 Mbps. Şi abonaţii Business RED (50 euro, fără TVA) primesc viteze mărite de download, de până la 75 Mbps.

Reţeaua 4G Vodafone acoperă un număr total de 10 oraşe mari ale ţării, cu viteze de până la 100 Mbps: Arad – 90,3 %, Bacău – 98,5 %, Braşov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanţa – 58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iaşi – 95,6 %, Galaţi –  83,1 %, Timişoara – 98,8 % şi Bucureşti, 27%.