Vodafone Romania lanseaza noul program de fidelitate pentru clientii serviciilor pe baza de abonament, numit „Vodafone pentru Tine”. Noul program de loialitate aduce abonatilor  Vodafone avantaje unice care recompenseaza atat vechimea in retea, cat si valoarea medie a facturii.

Cu „Vodafone pentru Tine”, abonatii Vodafone beneficiaza de puncte de loialitate suplimentare, in functie de segmentul in care se incadreaza: 10% bonus pentru clientii Red, 30% bonus pentru clientii Silver, 60% bonus pentru clientii Gold si 100% bonus pentru clientii Platinum. Aceste puncte suplimentare reprezinta un bonus de loialitate care se adauga punctelor de baza.

Punctele de baza se calculeaza in functie de valoarea facturii precedente, dupa formula 3 x valoarea facturii (in euro, fara TVA). De exemplu, pentru o factura de 20 de euro, abonatul Vodafone primeste 60 de puncte de loialitate.  Daca abonatul respectiv se incadreaza in categoria Gold, el va primi 60% bonus suplimentar, adica inca 36 puncte de loialitate, avand un numar total de 96 de puncte lunar.  Astfel, pe parcursul a 12 luni, abonatul va acumula 1152 de puncte de loialitate, in valoare de 11,52 Euro.

In acelasi timp, Vodafone Romania continua sa acorde minutele lunare gratuite pentru vechimea in retea: 30 de minute pentru abonatii aflati de peste 3 ani in retea, 20 de minute pentru clientii Vodafone de peste 2 ani si 10 minute pentru cei care sunt in reteaua Vodafone de 1 an. Clientii Vodafone isi pastreaza punctele de loialitate acumulate pana in prezent si pot beneficia de ele in continuare.

Data: 22 ianuarie 2008

Sursa: Vodafone