“Căutăm în mod continuu să inovăm şi să oferim abonaţilor noştri o experienţă superioară de utilizare a serviciilor Vodafone, iar acum, prin soluţia intuitivă de recunoaştere automată a vorbirii, serviciul de Relaţii cu Clienţii devine mai eficient şi mai uşor de utilizat. Prin aceasta tehnologie inovatoare, utilizatorii beneficiază de interacţiuni mai rapide şi de răspunsuri directe în cadrul serviciului de Relaţii cu Clienţii, prin intermediul vocii, fără nevoia de a naviga între diferite opţiuni”, a declarat Ana Alexe, Director, Customer Operations, Vodafone România.

Cu noul serviciu de recunoaştere automată a vorbirii, abonaţii încep instantaneu convorbirea, iar timpul petrecut pentru a găsi răspunsul solicitarilor se reduce.

Clienţii îşi pot exprima solicitarea succinct, iar sistemul recunoaşte instant mesajul rostit de utilizator, analizeaza cererea şi oferă un răspuns sau direcţionează apelul către echipa potrivită pentru a oferi o rezolvare.

Astfel, noua soluţie le permite abonaţilor să îşi folosească propriile cuvinte pentru a descrie motivul apelului, elimina complexitatea navigării şi generează o rezolvare mai rapidă şi mai eficientă.

În perioada următoare, Vodafone România va lucra la îmbunătăţirea ratei de recunoaştere şi, implicit, a numărului de clienţi care pot primi instant o rezoluţie. Serviciul va fi extins, gradual, atât din punct de vedere al functionalităţilor, cât şi al accesibilităţii.