Companiile care optează pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispoziţie trei planuri tarifare, care oferă conexiune securizată la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat şi tarife foarte avantajoase pentru apelurile către orice reţea naţională, mobilă sau fixă. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Vodafone Office Connect 12 GB şi Vodafone Office Connect 20 GB  încheiate pe o perioadă de doi ani.
Cu Vodafone Office Connect, companiile au la dispoziţie o soluţie performantă de date şi voce, uşor de utilizat, cu activare rapidă şi instalare imediată. Serviciul Vodafone Office Connect utilizează un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze de download de până la 7,2 Mbps.
De asemenea, echipamentul permite şi conectarea unui telefon fix. În plus, odată cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creează instantaneu o zonă wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzând laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.