Noul magazin este aliniat conceptului global de design  al Grupului Vodafone, iar angajații săi sunt pregătiți să le ofere utilizatorilor consultanță specializată în domeniul smartphone-urilor.

Magazinul din strada Lipscani, numarul 27, are o suprafață de 100 de metri pătrați utili și este dispus pe două niveluri. La parter se regăsesc patru puncte de vânzare, precum și cele mai noi smartphone-uri și tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiază de o zonă specială de relaxare.

În plus, magazinul pune la dispoziția clienților Wi-Fi gratuit de mare viteză, pentru a putea testa cele mai noi și performante terminale, împreună cu serviciile și produsele Vodafone. Peste 100 de magazine Vodafone vor fi transformate după modelul celui din strada Lipscani, iar suma investitiă se ridică la 55 milioane de euro.

iPhone 6, disponibil de azi

Cele mai așteptate terminale ale momentului, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie în noul magazin și în întreaga rețea Vodafone, alături de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice retea națională, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaționale și in roaming, precum și acces pe întreaga perioada contractuală la TV prin SeeNow powered by Vodafone și muzică prin Zonga powered by Vodafone.