“Am pornit de la ideea ca, printre cei care urca si coboara grabiti intre statii, exista si oameni care se gandesc la cei dragi. Oameni care adora surprizele, dar parca si mai mult adora sa faca surprize celorlalti si nu au nevoie de un motiv special pentru asta. Pentru cei care daruiesc flori cu orice ocazie, Vodafone lanseaza Floraria Digitala Vodafone – www.florariadigitala.ro. Pana la  30 noiembrie 2012, floraria digitala Vodafone va fi disponibila publicului si intr-un spatiu inedit, la statia de metrou Piata Victoriei (M2), fiind astfel prima florarie digitala de la metrou din Romania » a declarat Angus Slater. Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.
Astfel, cei interesati pot trimite un buchet de flori oriunde in tara, printr-o simpla scanare a QR-codurilor disponibile in floraria digitala din statia de metrou Piata Victoriei,  de pe telefonul mobil sau tableta. Cei care nu au drum pe la metrou sau nu sunt din Bucuresti pot accesa direct site-ul www.florariadigitala.ro. Floraria digitala Vodafone dispune de 10 tipuri de buchete, cu nume specifice precum ““Ma gandeam la tine”, “Nu-mi trebuie un motiv”, “Ne vedem in weekend?”, “Chiar daca nu e ziua ta“, “Nu stiu cum sa iti spun” sau “Nu am uitat”. Buchetele pot fi comandate din orice retea, la preturi incepand de la 7 euro, fara TVA, prin completarea unui formular standard ce contine datele destinatarului (nume, prenume, adresa completa). Clientii Vodafone beneficiaza de discounturi speciale la preturile afisate. Plata buchetelor se va face prin SMS, direct pe factura in cazul abonatilor din orice retea sau din creditul disponibil pe cartela, in cazul utilizatorilor prepaid din orice retea. Livrarea se va face in maxim 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde in tara. Pretul buchetului include cheltuielile de transport.
Proiectul interactiv “Floraria digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu floraria online Floridelux.ro si Metrorex, cu sprijinul McCann Erickson Romania. FlorideLux.ro este cea mai importanta si veche florarie online din Romania, ce activeaza inca din anul 2004. Astazi, reteaua FlorideLux.ro permite livrarea gratuita de aranjamente florale in peste 12.000 localitati de pe suprafata Romaniei.