De la idee la bani, prin cele doua milioane de exemplare vandute pana acum in intreaga lume, a devenit o carte de referinta in domeniul educatiei prin autocunoastere si actiune. In fiecare capitol, autorul vorbeste despre secretul obtinerii banilor care au adus averi uriase unor oameni extrem de bogati, oameni pe care i-a analizat timp de mai multi ani. De la idee la bani dezvaluie secretul si ofera planul de actiune, astfel incat oricine citeste lucrarea are posibilitatea sa porneasca imediat la treaba.
Pentru achizitionare: tel/fax: 222.47.65, e-mai: arsene@rnc.ro

Og Mandino este, potrivit unor reputati critici, unul dintre cei mai cititi autori de literatura motivationala. Spiritul sau insufletitor urmareste sa-i sprijine pe oameni, invatandu-i sa se ajute singuri. Prima parte a frumoasei povesti a lui Hafid, cel mai vestit vanzator din lume, a cunoscut un succes fara precedent. La douazeci de ani de la debut, eroul cartii intrase deja in legenda, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau sa afle continuarea povestii. Astfel s-a nascut cea de-a doua parte a cartii, editata recent si de editura Curtea Veche.
Pentru achizitionare: tel/fax: 222.47.65, e-mai: arsene@rnc.ro

Regulile unei prezentari de succes, de Ron Hoff, editura Curtea Veche, este o carte absolut necesara tuturor celor care au de facut o prezentare – in fata conducerii firmei la care lucreaza, in fata unui client, a unei comisii de examinare sau care acorda fonduri… la fel de utila este si celor care expun rezultatele unor cercetari sau, pur si simplu, isi argumenteaza punctul de vedere in fata unui public. Ron Hoff prezinta cu umor, intr-un ritm alert, apeland la exemplificari relevante, o serie de reguli fara de care o prezentare
nu-si poate atinge tinta. Acestea urmaresc modul in care se poate relationa cu auditoriul, felul in care trebuie organizat materialul ce urmeaza a fi prezentat, discursul propriu-zis, tiparul in care este recomandabil sa se vorbeasca, gesticuleze sau sa se imbrace. Apeland la umor si bun-simt, autorul incearca sa-i invete pe cititori cum sa aprecieze atitudinea ascultatorilor, intrebarile, chiar si complimentele, daca vor sa obtina rezultatele dorite sau sa aiba succes.
Pentru achizitionare:
tel/fax: 222.47.65,
e-mai: arsene@rnc.ro

Editura Niculescu a lansat pe piata pentru elevii din ultimul an de liceu o serie de manuale care ar putea fi de mare interes chiar si pentru oamenii de afaceri interesati sa treaca depaseasca faza capitalismului salbatic. Manualul Educatie antreprenoriala ofera celor preocupati de initierea si derularea unei activitati antreprenoriale modalitati concrete si criterii de identificare si selectionare a oportunitatilor pietei, realizarea unui plan de afaceri si cai pentru diversificarea activitatii. Autorii acestui volum sustin teoria cu nenumarate modele reale de reusita in afaceri, studii de caz, dar si exercitii menite sa provoace spriritele… antreprenoriale la gasirea celor mai bune solutii.
Pentru achizitionare:
tel.: 224.24.80, tel/fax: 222.03.72,
e-mail: edit@niculescu.ro.

De cate ori nu ni se intampla sa ne raspunda la telefon o secretara cu voce plictisita sau rastita? Sau de cate ori nu ni s-a intamplat sa incapem pe mana unei secretare care a „ratacit” documentul trimis directorului in regim de urgenta? Exemplele pot continua la nesfarsit pentru ca, in Romania, putini sunt cei care se pot lauda ca au invatat si s-au specializat in domeniul secretariatului. Manualul editat de editura Niculescu este una dintre putinele lucrari aparute in Romania pentru pregatirea in domeniul biroticii si secretariatului. Autorii abordeaza sistematic domeniul, pornind de la echipamentele de birou si programele specifice de birotica si secretariat, pana la rolul si locul secretariatului in administratia publica, calitatile morale si profesionale necesare personalului de secretariat, reguli de comportament, relatii publice si protocol. Un loc aparte este rezervat pentru descrierea sistemului informational si evidentelor de secretariat, precum si instrumentelor specifice de evidenta si organizare in acest domeniu de activitate.
Pentru achizitionare:
tel.: 224.24.80, tel/fax: 222.03.72, e-mail: edit@niculescu.ro.