American Presidents – Georgiana Galateanu-Firnoaga si Adrian Firnoaga. Editura Paralela 45 si Centrul Cultural American au lansat saptamina trecuta acest volum i limba engleza, care cuprinde informatii biografice despre cei mai de seama presedinti americani. Textele pentru lectura si studiu sunt isotite de exercitii de vocabular si gramatica. De la George Washington si pina la Bill Clinton, evolutia societatii americane si a oamenilor care au condus-o este prezentata pe itelesul tuturor.

Serviciile si dezvoltarea – Agnes Ghibutiu. Serviciile joaca un rol strategic i economiile contemporane. Aceasta este ideea principala a lucrarii lansate de Editura Expert, i contextul i care piata serviciilor din Rominia este ica subdezvoltata. Serviciile nu s-au bucurat niciodata de interesul clasei politice i aceeasi masura ca industria sau agricultura, lucru care trebuie remediat cit mai repede posibil.
Decizia de investitii – Ovidiu Dimbean-Creta. Conceputa i limbile romina si engleza, lucrarea lansata de Editura Tehnica i colectia Tehnici manageriale reprezinta un studiu destinat fericitilor admisi la un program MBA, studentilor de la profilurile economice, dar si specialistilor din domeniul financiar-bancar. Studiile de caz cu analiza deciziei de investitii si de finantare pe termen lung vor face deliciul cunoscatorilor.

Comunicarea politica – Andrei Stoiciu. Daca nu stiti cum sa va vindeti ideile si oamenii, lucrarea analistului Andrei Stoiciu va va raspunde cu siguranta la multe itrebari. Primul ghid de marketing politic apare pe piata chiar iaintea alegerilor, gratie Editurii Humanitas si a grupului IDEE Communication. Din cuprinsul cartii mentionam: 10 sfaturi pentru o campanie reusita, 10 greseli clasice itr-o campanie, 10 tipuri de slogan, elaborarea de strategii, plus o baza de date cu cele mai importante institutii publice si personalitati din Rominia.