Tinerii absolvenţi români sunt aşteptaţi să se înscrie şi să candideze pentru un loc în programul Discover. Cei mai buni dintre ei vor fi selectaţi să lucreze, timp de 2 ani pentru unul dintre departamentele: vânzări/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane. La sfârşitul programului, cei mai performanţi candidaţi vor putea concura pentru un stagiu internaţional de 2 ani, în cadrul Vodafone Group.

Programul Discover se adresează studenţilor din ultimii ani, proaspeţilor absolvenţi de studii superioare precum şi studentilor la master din România, indiferent de profilul instituţiei de învăţământ.Toţi cei aleşi în programul Discover vor fi remuneraţi conform grilei de salarizare a Vodafone România.

Discover este structurat în 4 etape: procesul de selecţie, perioada de internship, perioada de angajare şi procesul de selecţie globală.

•    Procesul de selecţie, care poate dura între 1-2 luni, implică o serie de teste de inteligenţă şi logica verbală/numerică precum şi probe de evaluare a abilităţilor şi competenţelor (Assessment Center). La sfârşitul perioadei de testare, candidaţii vor susţine un interviu cu unul dintre directorii companiei.
•    Internship: timp de 6 luni, studenţii selectaţi beneficiază de stagii scurte în diverse departamente pentru a se familiariza cu procesele de lucru. Totodată, fiecare candidat are alocat un mentor şi primeşte sfaturi privind cariera din partea consultanţilor din echipa de resurse umane.
•    Angajarea: după perioada de Internship, studenţii sunt angajaţi full-time în cadrul Vodafone pe o perioada de 18 luni. În tot acest timp, rolul se poate schimba, în funcţie de evoluţia şi afinitatea persoanei.
•    Selecţia globală: la sfârşitul celor 2 ani petrecuţi la Vodafone România, cei mai buni dintre absolvenţi vor fi selectaţi pentru o experienţă internaţională de 2 ani, într-una din ţările în care Vodafone activează.
Programul Discover a fost lansat, în faza pilot, la începutul acestui an. Următorul proces de selecţie va avea loc în mai-iunie 2014. Cei interesaţi pot trimite deja CV-urile la adresa [email protected]