România este într-un scandal continuu. Am rămas fără Guvern chiar când credeam că Executivul Cîțu va fi votat. Liderul ProRomânia, Victor Ponta, și-a ieșit din inți când a aflat că Florin Cîțu și-a depus mandatul.

Virusul care distruge România

Victor Ponta a reacționat dur după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului.

„In timpul celei mai mari crize din ultimii 50 de ani avem la Putere cei mai iresponsabili politicieni! Am spus ca PNL este acum mai periculos pentru Romania decat epidemia de coronavirus!

Ei au fugit. Cîțu, PNL și Orban sunt de vină. Și președintele Klaus Iohannis e de vină. Doar Raed Arafat mai conduce România acum. E fără precedent să dezerteze acum. PNL s-a descalificat ca partid să mai facă o propunere. A făcut deja două propuneri în bătaie de joc.

SĂ propunem un premier serios și o echipă serioasă. Să propunem noi un premier. Nu aveam pregătit un premier serios. Nu știam că fuge Cîțu”, a scris Ponta pe o rețea de socializare.

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premir desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis a luat act de decizie și va susține o declarație de presă joi.