„ Am crezut si cred, cu tarie, in proiectul nostru si în potentialul activelor achiziționate, pentru care muncim de peste 4 ani. Am parcurs doua faze importante ale proiectului – documentarea și contractarea – și mai avem cel putin doua etape – închiderea tranzactiei și dezvoltarea platformei industriale. Demersul nostru are la baza o decizie foarte serioasa de business, un plan bine structurat, pe care le-as rezuma în: relevanta regionala și dezvoltare. Viitoarea Companie Romana de Chimie va fi exemplul unui proiect care va angrena multe companii si va contribui pe termen lung la relansarea chimiei romanesti.

Salut si multumesc inca o data tuturor celor implicati in proces, incepand cu Adunarea Generala a Creditorilor, organizatorii competitiei pentru ca au inteles nevoia dezvoltarii capitalului autohton și lansarii unui brand romanesc ce va capata gloria industriala a companiilor de odinioara, salut mediul de afaceri pentru ca ne-a fost alaturi, ne-a sustinut neconditionat si vreau sa asigur toti angajatii ca, din punct de vedere profesional, suntem deschisi catre cei care isi doresc sa creasca, sa exceleze si sa aduca aporturi pozitive in viitorul proiect al Companiei Romane de Chimie. In plus, multumesc mediului universitar de profil ce a inteles, a imbratisat si a promovat proiectul nostru.”, a declarat Virgiliu Bancila.

„Prin decizia Adunarii Generale a Creditorilor intram intr-o noua etapa: cea a constructiei industriale de succes”, a declarat Virgiliu Bancila.