Ce a spus Viorica Dăncilă

“Este o propunere agreată de cele două partide. Ne interesează programul de guvernare. Trebuie să fie o persoană susținută de cel puțin 233 de parlamentari. Nu am nici o antipatie față de domnul Pricopie. Domnul Iohannis nu a dorit acea dezbatere organizată de SNSPA, de ce aș avea o antipatie față de domnul Pricopie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ce spune fostul șef PSD despre alianța cu Pro România

“Trebuie să creeze o majoritate, trebuie să discutăm cu alte partide. PRO România este tot un partid de stânga, e bine că s-au înțeles”, a declarat aceasta.

Moțiunea de cenzură a trecut

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR fiind votată de 261 de parlamentari, a anunțat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

”În acest moment guvernul Orban a căzut. Este un pas foarte mare pentru democrație, economie și pentru sănătatea românilor. A fost o mobilizare. Până acum nu s-a întâmplat așa ceva, să treacă o moțiune cu un asemenea scor. S-au trezit mulți colegi, îănseamnă. În acest moment e o criză provocată de domnul Orban și PNL. Așteptăm să fim chemați la consultări de președintele României”, a declarat Marcel Ciolacu.