Astfel, Dăncilă a lansat un atac dur la adresa lui Iohannis, spunând că atitudinea lui a adus prejudicii de imagine României.

”Guvernul României a demonstrat deschidere și a pregătit proiecte strategice pentru a valorifica această oportunitate. Am pregătit 6 proiecte din cele 3 domenii. Sunt 3 proiecte de interconectare între cele 12 state în domeniul digital.

În domeniul transporturilor au fost propuse două proiecte, ce vizează Dunărea și calea ferată. În domeniul energiei vrem dezvoltarea BRUA. Prin EXIMBANK vom participa la fondul de investiții pentru a finanța proiectele de anvergură.

Nu pot să nu remarc că și această reuniune internațională e politizată într-un mod iresponsabil. Acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze. E regretabil că se folosesc astfel de evenimente și instituții ale statului în astfel de jocuri. Evenimentele sunt folosite în detrimentul public și aduc costuri de imagine României. Ar trebuie să promovăm România, nu mize personale. Vă asigur că Guvernul României nu va fi deturnat de la misiunea pe care o are, pentru binele românilor.”, a spus Viorica Dăncilă, citată de Știripesurse.ro.


Te-ar putea interesa și: