International Alexander Holding reunește activitatea a 14 companii independente, iar transportul rutier de mărfuri rămâne domeniul principal de activitate al grupului. În ultimul an au încheiat contracte cu branduri de referință din sectorul automotive dar și farmaceutic. Flota proprie este de peste 500 de vehicule diverse pentru a putea oferi o ofertă cât mai flexibilă și de calitate: camioane euro 6, sprintere, transportatoare și remorci. Compania acoperă 4 piețe importante: România, Serbia, Ungaria și Germania. International Alexander se ocupă și de servicii prin intermediul transportului aerian, maritim sau feroviar.

Realizarea logisticii direct în fabricile clienților este un serviciu pe care compania îl prestează, iar din punctul de vedere al Loredanei, este un mediul antrenant și aflat într-o continuă creștere. Pe lângă depozitele pe care le-au finalizat în Arad și Timișoara, au în plan dezvoltarea de noi spații logistice în Sebeș, Sibiu și București, unde deja au achiziționat terenuri. Toate locațiile le aleg cu scop strategic, cu acces facil către principalele autostrăzi. La Arad se pregătește și dezvoltarea serviciilor de transport feroviar, care este un proiect ce necesită timp, investiții, dar care în viziunea sa este unul de viitor.

Cu o experiență de peste 10 ani în industrie, Loredana Apreutese a trecut peste principalele provocări, deoarece a fost conștientă că fiecare decizie pe care avea să o ia va fi definitorie pentru viitorul său. Principala provocare a fost domeniul în care a ales să-și clădească o carieră, deoarece este unul perceput ca fiind „al bărbaților”. Din acest motiv a ales să spargă prejudecățile și a clădit pe meritele proprii și prin acumularea de cunoștiințe o carieră de succes. În prezent are în subordine peste 1200 de angajați,astfel, indiferent de zi sau de unde se află, este mereu disponibilă și activă pentru tot ceea ce înseamnă activitatea companiilor din grupul de firme International Alexander Holding.

Vede în compania la care lucrează o poveste de succes românească, dezvoltată cu pasiune și cu dorința permanentă de reinventare. Când vine vorba despre dezvoltarea profesională, este deschisă către noi lucruri și îi place să învețe ceva nou în fiecare zi. În viața personală, se consideră împlinită datorită familiei sale care o face să se simtă binecuvântată și norocoasă.

Industria transporturilor a fost afectată de criza pandemiei împreună cu domeniile conexe, însă chiar dacă întreaga economie a fost dată peste cap de noile reglementări, managementul firmei a găsit modalitățile de adaptare și prin noi strategii aplicate a reușit să-și continue activitatea. Una dintre principalele strategii a fost reorientarea către noi sectoare în care compania nu era prezentă la fel de mult ca înainte de pandemie.

International Alexander a fost înființat de Simion Apreutese în 2003, iar la început a pornit cu o singură camionetă. Treptat, International Alexander a escalat de la transportul clasic și a ajuns o companie de referință pentru industria din care face parte. Investițiile ajung până la 20 de milioane de euro acest an.