Ponta, care a fost exclus din PSD și în weekend a lansat alături de Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu partidul Pro România, l-a acuzat că Dragnea că minte atunci când spune că n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. 

 DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumătatea lunii august de fraudă cu fonduri europene. Petre Pitiș, directorul Tel Drum, a negat și el că ar avea o relație personală cu Liviu Dragnea și că liderul PSD n-ar avea nici o legătură cu firma.

 “Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea. Toată lumea știe. Suntem foarte mulți care știm în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor și atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că… când toată lumea știe că minți, că poți să o faci… aici l-a depăsit și pe Băsescu.”, a declarat Victor Ponta pentru stiripesurse.ro.

 Liviu Dragnea a fost președinte al CJ Teleorman între 2000 și 2012. La propunerea să și cu votul consilierilor județeni Tel Drum este privatizat în 2001 pentru 400.000 de lei. Până atunci compania nu primea nici măcar contracte de lucrări de la CJ Teleorman, care era unicul acționar. CJ-ul lui Dragnea lucra cu un antreprenor din Giurgiu., potrivit hotnews.ro.

 Cumpărătorul Tel Drum este Marian Fiscuci, un coleg de liceu al lui Dragnea. Liderul PSD semnează contractul de vânzare din postul de președinte de CJ. Doar activele contabile erau de 2 milioane de lei.

 Teodor Nitulescu, fostul baron de Teleorman detronat de Dragnea din poziția de șef al CJ, a declarat pentru HotNews.ro că actualul șef al PSD i-a propus să preia amândoi Tel Drum și să împartă compania de construcții.

 În 2006, la Registrul Comerțului figurau că acționari ai TelDrum Marian Fiscuci-9,33%, Liviu Lucian Dobrescu – 43,99%, iar Mugurel Sorin Gheorghies-44%, toți trei fiind foști colegi de-ai lui Liviu Dragnea. De atunci, acționariatul a devenit unul ascuns, acțiunile fiind la purtător. Petre Pitiș devine președintele Consiliului de Administrație de la Tel Drum pe 30 iunie 2008.