„În tot haosul , scandalul și neseriozitatea pe care le văd pe scenă politică în această perioada – singură știre cu adevărat importantă ( din punctul meu de vedere) este această referitoare la resursele noastre de energie din Marea Neagră! Pentru că ne batem joc de toate șansele pentru dezvoltarea economică a României ( în timp ce împrumutăm miliarde de euro cu care distrugem viitorul copiilor noștri)!

În rest văd că toată lumea vorbește despre candidați, alianțe, funcții ….

Poate că este nevoie să spun încă o dată ce credem noi, cei de la ProRomania, că este important:

1. Un Guvern și o administrație publică restructurate radical – nu de fațada ( foarte bine că la Interne și Externe se schimbă titularii – dar trebuie o schimbare profundă de sistem, nu doar a câtorva oameni)

2. O strategie economică total nouă și pragmatică de natură să relanseze investițiile, dezvoltarea și să ne oprească din drumul spre faliment pe care mergem cu viteză maximă ( măsuri de genul “biletele de tren la studenți” și “taxa de solidaritate” sunt că aspirina la o boală gravă!!!)

3. O echilibrare a scenei politice printr-o nouă gândire a ceea ce înseamnă politici progresiste de centru stânga , pro europene și pro dezvoltare/ ieșirea din iluzia că votul din 26 Mai a fost un “accident” sau “a fost doar contra lui Dragnea”/ un candidat la Alegerile Prezidențiale care să fie cu adevărat o alternativă la Klaus Iohannis și un Guvern competent și performant care să facă diferența față de lipsa de soluții și profesionalism a PNL și USR

4. ProRomania va merge mai departe pe drumul pe care a pornit – pentru că am vrut “altceva” și “altfel” / înainte de 26 Mai vedeam la televizor că nu avem nicio șansă să facem 5% și că suntem “aliați” cu Iohannis/ după 26 am aflat că suntem cu USR și Cioloș / acum, la același televizor vedem că suntem aliați cu PSD, cu Alde , că susținem candidați șamd!

Poate e cazul să reamintesc – Suntem ProRomania și ținem ( doar) cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.