Victor Ponta cere front comun pentru susținerea unui candidat social-democrat care să îl împiedice pe liderul PSD, Liviu Dragnea, să intre în turul II al cursei pentru funcția de președinte.

„Situatia este clara pentru toata lumea : Dragnea va candida pentru functia de Presedinte doar ca sa vanda voturile PSD si sa isi negocieze avantajele sale personale / Iar pentru Klaus Iohannis cel mai simplu si comod contracandidat este Dragnea!

Trebuie ca toti cei care suntem cu adevarat social democrati, progresisti si europeni , sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea ( reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor) / si care sa poata lupta cu sanse in turul al doilea contra lui Klaus Iohannis.

Astfel putem sa punem bazele politice pentru anul 2020 in vederea constructiei unui Guvern care sa scoata tara din criza, sa o relanseze economic si social si sa construiasca un viitor pozitiv pentru romani!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

În mai puțin de un an se vor desfășura alegerile prezidențiale, iar Victor Ponta consideră că Liviu Dragnea va candida, dar va pierde, de aceea le cere membrilor PSD să se unească și să susțină un candidat care are șanse să câștige alegerile.