Situația creată la sediul PSD l-a făcut să răbufnească pe Victor Ciutacu de la România TV. Vedeta a dat de pământ cu autoritățile și a spus adevărul despre ceea ce s-a întâmplat la sediul social democraților.

Victor Ciutacu, adevărul despre Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat în timpul unei conferințe de presă. Social democrații au sunat la numărul de urgență 112, dar a sosit cân Ciolacu își revenise deja. De altfel, șeful interimar al PSD a plecat la spital cu propria mașină.

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că aceasta este o nouă mostră a faptului serviciul 112 funcționează prost, iar oamenii așteaptă foarte mult până să primească ajutorul.

”Și pe jos dacă o lua salvarea de la Elias până la PSD și Ciolacu trebuia să fie deja internat. Vă dați seama că pică șeful Opoziției din picioare în direct și lumea stă pe cur la Ambulanță/SMURD, iar el pleacă pe picioare? Vă mai mirați că sunați pe persoană fizică la 112 și vă uită Sfântu’ pe linie?

UPDATE: Vrăjeala aia cu „a refuzat ambulanța” s-o vândă ei cui cumpără”, a scris Victor Ciutacu pe o rețea de socializare.