Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, s-a aflat duminică la Galați. Cu această ocazie liderul liberalilor a anunțat că partidul pe care îl conduce va desfiinţa suprataxa pe part-time.

„Vom desfiinţa suprataxa pe part-time pentru a le permite celor care vor să muncească în plus ca să câştige mai bine, să îşi facă astfel de contracte şi să nu trebuiască să plătească taxe şi impozite în plus pentru că vor să muncească. Dragii mei, Partidul Naţional Liberal niciodată nu a acceptat ca din banii noştri, ai celor care muncesc, să plătim lenea”, a declarat Orban,la Galaţi, la prezentarea candidaţilor PNL la europarlamentare.

Tot cu această ocazie Ludovic Orban a declarat război românilor care beneficiază de ajutoare sociale și care refuză să muncească, spunând totodată că este de acord să dea ajutor social unor oameni care se află în imposibilitatea de munci.

„Vă spun limpede, oricine va refuza un loc de muncă, dintre cei care beneficiază de ajutor social, nu îi vom mai da ajutor social, pentru că România nu se poate clădi decât pe muncă, pe hărnicie, pe tot ceea ce într-adevăr duce la prosperitate individuală şi la prosperitate naţională”, a subliniat Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a făcut promisiuni favorbaile și angajaților care lucrează în mediul privat, condamnând PSD pentru faptul că dă voucherele de vacanţă în sectorul public.

„De cei 5 milioane de angajaţi din sectorul privat nu le pasă. Şi atunci vă spun limpede. şi ei trebuie să beneficieze de aceste vouchere de vacanţă. Cum facem asta? Stimulându-i pe angajatori, pe companii deducând cheltuielile cu voucherele de vacanţă, astfel încât şi angajaţii din mediul privat să primească acest drept de a avea un venit pentru a-şi petrece vacanţa în România”, a declarat liderul PNL.