Airbusul A320 recent alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an. La începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor Wizz la București, Sibiu și Iași. Această extindere a operațiunilor Wizz Air aduce o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, Wizz oferă acum 35 de zboruri către Europa si dincolo de ea, în timp ce întreaga rețea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost Wizz către 20 de țări, de pe cele zece aeroporturi din România. Începând de astăzi, 20 noiembrie, pasagerii Wizz au la dispoziție două zboruri săptămânale (marţi şi sâmbătă) pentru a vizita Lyon. Preţurile la bilete încep de la 109 lei.

Primul zbor spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord.

În primele zece luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 7 milioane de pasageri către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

“Suntem încrezători că pasagerii noștri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinații populare, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională pentru turiștii care vizitează regiunea”, a declarat Tamara Vallois, directorul de comunicare al Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 104 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinaţii din 44 de ţări.