Violeta Alexandru iese din nou la rampă. Ministrul Muncii vine cu vestea momentului, așteptată de către mii de români. Începe recalcularea pensiilor.

Violeta Alexandru, vestea momentului

Șefa de la Ministerul Muncii vine cu o veste așteptată de mii de români. Comunitatea de români formată în Spania este vizată de Violeta Alexandru. Aceasta a anunțat pe o rețea de socializare recuperarea întârzierilor legate de calculul pensiilor comunitare.

Violeta Alexandru spune că a găsit un dezastru aici. Este vorba de dosare nesoluționate de doi ani de zile. Promite însă că în cel mai scurt timp totul se va rezolva. „Avansăm în recuperarea întârzierilor mari legate de calculul pensiilor comunitare – Spania. Mulțumesc românilor din Spania pentru mesajele care îmi confirmă acest lucru.

Reușim noi să ajungem și aici la zero cu dosarele nesoluționate (și) de 2 ani. Așa le-am găsit, blocate; așa a fost să fie pentru mine acest mandat. Rezolvăm fiecare problemă. Comunic până la nivelul Ministrului Muncii din Spania pentru rezolvarea lucrurilor. Președintele CNPP la fel cu omologii din Spania. Cu încăpățânare și multă muncă, le rezolvăm.

Vă respect, oameni buni!

#diasporaesterespectata
#unministruliberallamunca
#sfarsitdezi”, a scris ministrul pe o rețea de socializare.