Cunoscutul tenismen Ion Țiriac primește o pensie uriașă de la statul român. Mai exact, în jur de 12.000 de lei intră în conturile acestuia.

Este totuşi interesant de notat că milionarul nu și-a ridicat niciodată banii până acum.

Cum încasează Ion Țiriac  pensie dacă a lipsit opt ani din țară?

Mihai Rusu, tot un fost jucător de tenis, nu înțelege cum a ajuns Ion Țiriac să câștige această sumă imensă din pensie. După perioada în care și-a terminat cariera în tenis, Țiriac a încasat sume mari.

Ulterior, după încheierea acelei etape, timp de 20 de ani a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel. În ciuda acestor lucruri, Mihai Rusu are dubii în continuare.

Mihai Rusu i-a cerut lui Țiriac să explice banii pe care îi primește de la statul român

”Cum încasează pensie dacă a lipsit opt ani din țară?”, s-a întrebat Mihai Rusu, conform playsport.ro. Acesta i-a cerut lui Ion Ţiriac să justifice banii pe care îi primeşte de la statul român.

Nemulțumirea lui Rusu pleacă de la faptul că Ion Țiriac a lipsit din țară între anii 1982-1990 și nu a fost la serviciu.

„E interesant de înțeles cum Țiriac încasează de la Ministerul de Interne o pensie de 12.000 de lei, a cărei existență chiar el a recunoscut-o public, în contextul în care n-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990.

N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!”, a spus Rusu, conform sursei citate.

De 23 de ani, pensia lui Ion Țiriac nu a fost scoasă de pe card. Averea sa totală ar fi de circa 2 miliarde de dolari

Ținând cont de averea pe care o deține, de mai bine de 23 de ani, toţi banii primiţi de Ion Ţiriac sub formă de pensie ar fi intrat într-un cont.

De peste 23 de ani, toţi banii primiţi de Ion Ţiriac sub formă de pensie ar fi intrat într-un cont și nu au fost folosiţi până acum.

Magnatul, se află pe locul 1456 în topul bogaților din lume. Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Ocupă locul 1456 în topul bogaţilor lumii. În topul românilor cu cele mai mari, Ţiriac e pe locul secund, după fraţii Pavăl.