Cristian Arșinel: Acolo e îngrijită așa cum trebuie

Marinela Arșinel beneficiază de tot tratamentul de care are nevoie, inclusiv de o infirmieră.

Ca și când problemele cu care se confruntă de ani de zile nu i-ar fi fost suficiente, decesul lui Alexandru Arșinel a dărâmat-o complet pe soția acestuia. Imobilizată de ani de zile într-un scaun cu rotile, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Pentru că au văzut că starea mamei nu este una tocmai bună, Cristian și Bogdan Arișinel, au fost nevoiți să găsească cea mai bună soluție pentru mama lor, care are nevoie permanent de însoțitoare. Astfel că, aceștia au decis să o interneze într-un azil de lux, ce funcționează și ca un spital, pentru a putea fi îngrijită așa cum trebuie.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel în exclusivitate pentru Cancan.

Marilena Arșinel

Din ce cauză a ajuns soția regretatului Alexandru Arșinel într-un scaun cu rotile?

Marilena și Alexandru Arșinel au fost căsătoriți nu mai puțin de 55 de ani și au avut o căsnicie model. Fără certuri, fiind cât se poate de uniți și niciodată despărțiți.

După accidentul nefericit suferit de soția actorului, în anul 2016, când aceasta a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce a căzut pe scări, la grădinița unde mersese să-și ia nepotul, Arșinel i s-a dedicat trup și suflet.

El era cel care avea grijă de ea non-stop. Mulți ani, Marilena a beneficiat de o asistentă care venea la domiciliul celor doi și o ajuta cu recuperarea.

Gândul actorului era numai la soția sa, cea care i-a dăruit doi băieți, Cristian și Bogdan. După fiecare spectacol, acesta se grăbea să ajungă acasă, pentru a-i fi alături și a nu o lăsa singură.

Vara, cei doi obișnuiau să meargă la căsuța lor din Sinaia, pentru că aerul de munte îi făcea extrem de bine acesteia, după cum ne povestea însuși regretatul actor.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă.

Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi”, spunea actorul cu lacrimi în ochi într-o emisiune TV.

În scaunul cu rotile, la căpătâiul actorului

În ziua în care marele actor a fost condus pe ultimul drum, Marilena Arșinel a ajuns la căpătâiul soțului său într-un scaun cu rotile, distrusă de durere. Femeia nu și-a putut ridica privirea pentru că sufletul îi era plin de tristețe.

Peste nici două săptămâni, mai precis pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani. Fiul acestuia, Cristian Arșinel, a mărturisit că tatăl său va fi pomenit tot în luna iunie, dar la finalul acesteia.

„Atunci îi vom face parastasul de nouă luni. De ziua lui nu vom organiza nimic”, a completat acesta.