Chiar dacă avea vise mari, un accident din timpul unei probe l-a forțat pe Augustin Viziru să părăsească destul de repede competiția „Survivor” (Kanal D). Înainte de a pleca, actorul le-a oferit coechipierilor câteva sfaturi înainte de vestea cea mare.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare”, a transmis acesta coechipierilor.

Vestea cea mare

Augustin Viziru a mărturisit că îi pare rău că nu a reușit să le arate fanilor că orice este posibil. Unicul obiectiv al vedetei în cadrul concursului sportiv a fost să fie un model și pentru copiii care îl urmăresc.

„Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, a transmis Augustin.

Augustin Viziru nu a vrut să facă publică relația despre care știu doar prietenii lui cei mai apropiați.

„Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui”, a transmis o persoană din anturajul acestuia, potrivit surselor click.ro

Fosta căsnicie a actorului

Augustin Viziru și Oana Mareș au divorțat în vara lui 2011 după 11 ani de relație. Căsnicia acestora s-a terminat după doi ani.

Actorul a suferit în anul 2005 un alt accident în cadrul unei emisiuni. În acel an, Augustin a participat la „Ferma Vedetelor” (PRO TV), unde, la proba de tăiat bușteni, s-a tăiat cu toporul la mâna stângă şi a abandonat cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.