Alexandru Arșinel a vorbit din nou despre starea sa de sănătate. Cum se simte actorul după cea de-a doua operație la inimă

Într-un interviu oferit pentru click.ro, Alexandru Arșinel a povestit despre cum se simte acum, la două săptămâni după operația la inimă. Acesta spune că se simte binișor și că speră că se pună cât mai repede pe picioare.

„Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță”, a declarant Alexandru Arșinel pentru sursa anterior citată.

Alexandru Arșinel: Nu am ieșit din casă decât de două ori

Actorul a mai povestit că nu a prea ieșit din casă deoarece nu se poate mișca cum trebuie, subliniind că ultimii ani au fost grei pentru el din punctul de vedere al sănătății.

,,De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a declarat Alexandru Arșinel.

A izbucnit în lacrimi în direct la TV

La scurt timp după operație, acesta și-a găsit puterea necesară pentru a apărea la televizor și a vorbit cu admiratorii săi din spatele micului ecran. Actorul a izbucnit în lacrimi în timpul interviului tv.

Alexandru Arșinel a fost invitat la Teo Show. Acesta a participat, online, la emisiunea, la scurt timp după operația pe cord deschis. Consacratul actor a vorbit în lacrimi despre revenirea sa pe scena teatrului după intervenția medical suferită.

În cadrul interviului înregistrat de la Teo Show, Alexandru Arșinel a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut din cauza afecțiunilor la inimă.

„Am avut o operație pe cord și sper că vorbind cu voi la câteva zile după operație demonstrează că avem medici adevărați. A fost o perioadă grea, pentru că la operații pe cord nu mergi la sigur, inima stă acolo bate și nu știi cât și pentru cine bate. De data asta am avut un control corect, care m-a pus pe picioare, trebuie să treacă o perioadă în care să mă acomodez cu colegii vechi, cu colegii noi și să mă reîntâlnesc cu directorul meu, Vasile Muraru, cu care să punem la punct proiecte”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Fiind un artist desăvârșit, Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi din cauza dorului imens pentru scena teatrului și pentru publicul său. Acesta a spus că intenționează să le ofere ultima fărâmă de energie oamenilor care îl apreciază ca actor.

„Mi-e dor de public, mi-e dor de zâmbetul lor generos, uneori îngăduitor, dar cel mai important este zâmbetul lor, iar eu încerc să le ofer, să storc, ce a mai rămas din mine pentru ei și pentru prietenii mei”, a afirmat Alexandru Arșinel.