Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu a înregistrat nici o evoluție. Acesta se află în continuare la Spitalul Floreasca din București sub atenta supraveghere a medicilor.

Îndrăgitul cântăreț este „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”, conform surselor medicale.

„E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (…) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun sursele medicale citate.

Mihai Constantinescu are 73 de ani. Acesta este internat în spital din luna mai, de pe data de 13. Cântărețul are de mai multă vreme probleme cardiace, motiv pentru care și-a și anulat un număr mare de concerte programate în luna martie.

Mihai Constantinescu a fost diagnostigat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. Cântărețul a suferit și o operație în anul 2008 din aceste cauze, intervenția având loc la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.