Simona Halep ar putea rămâne fără sprijinul antrenorului francez Patrick Mouratoglou. Se pare că antrenorul și-ar fi anunțat planurile pentru anul 2023, iar Simona Halep nu se află printre sportivii cu care va colabora.

Patrick Mouratoglou ar fi decis să încheie colaborarea cu Simona Halep, cel puțin până când i se vor rezolva problemele cauzate de dopaj.

Antrenorul francez a început o nouă colaborare, cu un jucător de tenis danez, pe nume Holger Rune, cu care are deja mai multe rezultate bune.

Simona Halep ar putea rămâne fără antrenor

Colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou a început imediat după ce jucătoarea de tenis a anunțat că a fost suspendată din cauza consumului de substanțe interzise.

Mai mult decât atât, Holger Rune, cu ajutorul lui Patrick Mouratoglou, a obținut deja o victorie la Mastersul de la Paris. Astfel, este greu de crezut că antrenorul francez se va putea împărți între Holger Rune și Simona Halep.

„Sunt foarte interesat să lucrez cu el pe termen lung și să îi ofer uneltele necesare, în ce privește cunoașterea jocului, citirea situațiilor de joc, care îi vor permite să ajungă printre cei mai buni tenismeni din lume, pentru multă vreme.

Are multe lucruri pentru care să fie mândru, la finalul anului 2022, iar asta ne face să înfruntăm noul sezon cu un entuziasm grozav.”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit Punto de Break.

Simona Halep nu a pierdut niciun sponsor

Deși este implicată într-un scandal de dopaj, Simona Halep nu a pierdut niciun sponsor!

Nike nu a rupt contractul cu Simona Halep, conform căruia jucătoarea de tenis din Constanța încasează 1,7 milioane de euro anual, deşi în cazul Mariei Sharapova lucrurile au stat total diferit. În 2016, jucătoarea de tenis din Rusia a fost prinsă că avea o substanță interzisă în corp, motiv pentru care Nike, Tag Heuer şi Porsche au rupt imediat contractul pe care îl aveau cu ea.

„Uitați-vă că marile companii n-au fugit! Gândiți-vă că Maria Sharapova sau cine a mai fost descoperită cu substanțe interzise… Toate marile companii au fugit atunci de respectivul sportiv. Ei, la Simona Halep n-a plecat nimeni.

Sunt convins că atât cei de la firma de echipament Nike, cât firma Wilson, care produce racheta cu care joacă, au mai multe informații și sunt mai bine documentați”, a declarat, marți, George Cosac, președintele interimar al Federației Române de Tenis, potrivit ProSport.