Pasajul suprateran de la Domneşti peste Centura Capitalei este unul dintre proiectele critice pentru fluidizarea traficului într-o zonă sufocată de trafic de tranzit şi local. Conform datelor CNAIR, firma Straco Grup a depus a factură, în valoare de circa 240.000 lei pentru servicii de proiectare și execuție pasajului suprateran pe DJ602 Centura București-Domnești. În vara acestui an, Straco a încasat circa 1,6 milioane lei pentru proiectarea și execuția pasajului de la Domnești

La începutul acestui an, CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti”. Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor. Reamintim că în data de 10.05.2017, CNAIR S.A. şi Asocierea Straco- Comnord. – Specialist Consulting au semnat contractul aferent acestui obiectiv.
Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA. “Garanţia de bună execuţie a acestui pasaj va fi de 24 de luni. Configurat sub formă de sens giratoriu, Pasajul va fi construit la intersecția dintre strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București şi are ca principal scop fluidizarea traficului rutier în zonă”, anunță CNAIR.
 


Te-ar putea interesa și: