Pe durata celor trei ani prevăzuți în contract, HP va furniza servere HP ProLiantcu procesoare Intel de ultimă generație, ceea ce le va permite companiilor Verzion, Vodafone și MTS să ofere noi servicii celor peste 490 de milioane de abonați.

Verizon este lider global în furnizarea de  internet în bandă largă, de conținut video și de alte tipuri de serviciiwireless și prin cablu către clienții mass-market, de afaceri, guvernamentali și reselleri.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori mobili din lume și deține participații în peste 30 de țări pe cinci continente și în peste 40 de piețe partenere la nivel global.

MTS este cel mai important furnizor de servicii de telecomunicații din Rusia și din Comunitatea Statelor Independente (CSI).
Fiecare dintre aceste companii avea nevoie de o soluție care să le permită standardizarea tehnologiilor centrelor de date cu servere x86 la nivel de grup, reducerea costurilor și îmbunătățirea costurilor de proprietate (total cost of ownership) pentru servere.

HP aigură și soluții de Infrastructură Convergentă HP pentru Verzion, Vodafone și MTS, care variază de la mii de servere și sisteme mission-critical la echipamente de stocare și inovații în cloud.