De asemenea, vânzările înregistrate în al treilea trimestru al anului au crescut cu 8% comparativ cu aceeași perioadă din 2012.
"Cererea pentru produsele oferite de ambele noastre divizii rămâne în continuare ridicată. Ne vom îndeplini obiectivele asumate pentru acest an. Sunt încântat de rezultatele deosebite ale noilor noastre medicamente oncologice, care au îmbunătățit semnificativ supraviețuirea bolnavilor cu forme agresive de cancer", Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei în primele trei trimestre:
Rezultatele pe divizii

Vânzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche au crescut cu 7% în primele 9 luni ale anului 2013, ajungând  la 27,2 miliarde de franci elvețieni. Linia de cercetare și dezvoltare a Roche include în acest moment 65 de noi molecule, două treimi dintre acestea urmând a fi însoțite de teste companion de diagnostic, ceea ce întărește poziția companiei în domeniul medicinei personalizate. Medicina personalizată presupune cunoașterea și utilizarea unor noi mecanisme la nivel molecular și a unor teste moleculare de diagnostic ce permit adaptarea mai bună a tratamentelor la nevoile particulare ale pacienților.

În primele nouă luni ale anului 2013, vânzările Diviziei de Diagnostic au crescut cu 4%, ridicându-se la 7.7 miliarde de franci elvețieni, în principal datorită perfeormanțelor deosebite înregistrate de produsele pentru Professional Diagnostics (+7%) și Tissues Diagnostics (+6%).
Pentru al cincelea an consecutiv, compania Roche a fost desemnată, la nivel global, liderul sectorului farmaceutic, în clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Pentru clasificarea companiilor în acest index, au fost luate în calcul performanţele economice, sociale dar şi cele care vizează programele de protejare a mediului. Indexurile DJSI servesc drept repere pentru investitorii care integrează criteriile de dezvoltare durabilă în portofoliile lor.
Roche are  sediul central în Basel, Elveţia, Roche, prin cele două divizii ale sale: divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, şi produce medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice şi afecţiunilor sistemului nervos central.
Roche România se situează pe locul doi în topul companiilor farmaceutice de pe piaţa locală, potrivit Cegedim, cu o cifră de afaceri de aproximativ 900 milioane lei în 2011.