iStyle a inaugurat astăzi cel mai nou magazin în cadrul centrului comercial București Mall. Magazinul are 130 metri pătrați, fiind unul dintre cele mai mari ale companiei, fiind comparabil cu cel din Băneasa Shopping City.

iSyle numără în prezent cinci magazine în București (Cotroceni, Băneasa), Cluj-Napoca, Brașov, urmând ca pe 27 iunie să fie deschis un al șaselea în Constanța.

“Această lansare subliniază încă o dată angajamentul nostru pe piața din România – de a continua extinderea la nivel național, strategie pe care o vom menține și pe viitor,” a declarat Valeriu Ion, general manager al iStyle Retail. “Ne aflăm în negocieri cu mai multe mall-uri și pentru alte magazine, dar este un proces de durată. Trei luni durează procedurile și acordul celor de la Apple în privința acceptării locației. Toate magazinele Apple trebuie să respecte un anumit standard, spre exemplu parchetul din noul magazin este adus din Canada, a adăugat Ion.

Cele mai vândute produse Apple la noi în țară sunt telefoanele iPhone și laptopurile Mac. În premieră națională, clienții au acces în noul magazin la Flex Table – o zonă dedicată unde clienții pot beneficia în baza unei programări prealabile de servicii personalizate de instruire, instalare și configurare din partea specialiștilor.

iStyle este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Compania are în România 60 de angajați.

Te-ar putea interesa și: