USR Plus îi ia în vizor social democrați.  Alianța a transmis recent că reforma sistemului de sănătate merge mai departe, indiferent de „încercările disperate ale PSD de a pune piedici”.

„Reforma sistemului de sănătate merge mai departe, indiferent de încercările disperate ale PSD de a pune piedici prin moțiuni simple sau alte tertipuri rușinoase și ipocrite de a mistifica adevărul, aruncând cu minciuni în stânga și în dreapta la adresa ministrului Vlad Voiculescu”, transmite USR Plus pe Facebook.

USR Plus îi ia în vizor social democrați

„Votul de azi confirmă, o dată în plus, că toate aceste tentative ale PSD rămân fără ecou.

Realitatea este una singură: au avut 12 miniștri ai Sănătății care în 18 ani de mandat nu au făcut nimic, din contră, iar trei dintre ei sunt anchetați sau trimiși în judecată pentru fapte de corupție. Au parazitat sistemul de sănătate cu rețelele lor mafiote, iar consecințele le vedem zilnic. Nu avem spitale noi, iar în cele existente, de cele mai multe ori, siguranța pacientului este o loterie. Nu avem medicamente și nici echipamentele necesare.

În schimb, tot ce am văzut în acești ani, cu acești pesediști puși în funcții-cheie în Sănătate prin numirile lor de partid, au fost panglici tăiate, achiziții cu dedicație și licitații trucate.

Toate astea nu mai pot continua așa, iar în 2016 am spus stop și am inițiat primii pași de schimbare!

Vlad Voiculescu va duce mai departe acești pași de reformă în sistemul de sănătate. Obiectivele sale sunt clare și stabilite în programul de guvernare! Sunt măsuri ferme și concrete pe care a început să le adopte încă din prima zi la Ministerul Sănătății.

Vorbim de 50 de zile în care Vlad a luat măsuri punctuale privind gestionarea pandemiei, campania de vaccinare, deschiderea școlilor, dar și în urma incendiului de la Matei Balș și toate acestea le-a enumerat în cadrul discursului său. Prin depolitizare, profesionalizare și transparentizare, Vlad Voiculescu va reuși să curețe de corupție sistemul de sănătate. USR PLUS îl susține și împreună vom opri furtul și vom scoate mafia din Sănătate!”, este scris în mesajul respectiv.