Anterior numirii sale în poziţia de CFO al UPC România, Jon Garrison a fost, din 2010, Co-CFO în cadrul Unitymedia KabelBW GmbH, companie parte din Liberty Global.
 
“Mă bucur că Jon s-a alăturat echipei noastre de management – are o experienţă vastă, de peste 15 ani, în domeniul financiar, din care peste 8 ani alături de echipa Liberty Global. Am deplină încredere că Jon va contribui la susţinerea obiectivelor şi la consolidarea operaţiunilor UPC. Îi doresc mult succes alături de noua sa echipă,” a declarat Severina Pascu, CEO UPC România & Ungaria.

Jon şi-a început cariera după ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obţinut şi un master în domeniul financiar – contabil. A fost Audit Senior Manager pentru Deloitte în Denver şi Londra timp de 7 ani.
 
În 2005, s-a alăturat companiei Liberty Global, în poziţia de VP Technical Accounting, responsabil pentru politica financiar-contabilă a operaţiunilor europene ale grupului. Jon a lucrat în Amsterdam timp de 4 ani şi jumătate. În vara anului 2010, s-a mutat la Koln unde a preluat noi responsabilităţi – poziţia de Co-Chief Financial Officer – Sr. Vice President Accounting în cadrul Unitymedia KabelBW. A coordonat operaţiunile financiare, cele legate de taxe şi trezorerie, relaţiile cu investitorii, dezvoltarea afacerii şi activităţile de conformitate.

Jon a coordonat proiecte de refinanţare de miliarde de euro şi structurare a taxelor, având în vedere mereu obiectivul de menţinere a unei companii puternice. Jon are o vastă experienţă în domenii precum sistemul american de raportare şi auditare (GAAP), control financiar, reglementare şi managementul proiectelor. Jon este originar din Western Nebraska şi are ca hobby-uri activităţile în aer liber şi cele sportive: hiking, biking, golfing, diving, precum şi călătoriile, dar şi fotografia şi arta.