ALO Oriunde 100 şi ALO Oriunde 200 sunt pachetele cu care, acum, abonaţii UPC pot suna gratuit în toată ţara, atât în reţelele de telefonie fixă, cât şi către mobil, la orice oră, în orice zi a săptămânii. În plus, acestea oferă avantajul de a utiliza minutele în reţeaua fixă, atât în România, cât şi în 20 de ţări din Europa, incluzând toate ţãrile vecine şi ţările cu comunităţi mari de români.

De asemenea, clienţii UPC care optează pentru unul dintre noile abonamente primesc cadou un telefon fără fir Philips.

„Prin cele două noi oferte de telefonie ne adresăm clienţilor care îşi doresc produse optime pentru nevoile lor şi la preţuri accesibile pentru a comunica oriunde, fără a fi constrânşi de un interval orar anume sau de reţea. Acum, orice client UPC poate comunica extins şi are avantajul de a alege pachetul ideal care acoperăcel mai bine nevoile sale reale de comunicare”, declară Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.

Pachetele ALO Oriunde sunt disponibile începând cu 14 februarie 2011 atât pentru clienţii existenţi cât şi pentru clienţii noi, parte a unor pachete 2 play sau 3 Play.

Noile abonamente de telefonie sunt următoarele:
ALO 100 minute – 15 lei/lună
ALO 200 minute – 20 lei/lună
Minutele incluse sunt valabile pentru toate reţelele fixe şi mobile din România şi pentru reţelele fixe din Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia şi Polonia.

Alte abonamente de telefonie:
ALO Esential – 5 lei/lună
ALO Seara şi în weekend – 15 lei /lună
ALO Non-Stop – 20 lei /lună

Extraopţiuni de telefonie:
UPC International 60 – 5 lei /lună
ALO Panonia – 10 lei /lună

* Preţurile nu includ TVA