Dan Voiculescu și fiicele sale iau în calcul vânzarea  Antenei 1 dacă va exista o ofertă ”serioasă” din punct de vedere financiar din partea unui trust străin de media.

În acest moment are loc o analiză internă a activelor Antena Group (toate televiziunile din trust – Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, cu excepția Antenei 3), potrivit surselor citate, cu scopul ca acționarii să aibă o evaluare realistă a valorii de piață.

De altfel, familia Voiculescu l-a numit director al Antena Group în luna martie pe George Ureche, un executiv care are un bun istoric de tranzacții reușite. El a lucrat timp de 8 ani în PwC (2000-2005 si 2015-2018) și 10 ani în grupul MediaPro, unde a gestionat vânzarea radiourilor și a studiourilor de film ale grupului. La Antena Group, George Ureche ar avea rolul de a pregăti terenul pentru o eventuală tranzacție dacă apare o ofertă convenabilă pentru familia Voiculescu.

În 2007 a mai existat o ofertă pentru achiziția Antena 1 din partea concernului german RTL, dar propunerea inițială de 400 milioane de euro a fost refuzată de Voiculescu, după cum scria Cătălin Tolontan la acel moment.

Sursa: g4media.ro