UPDATE 2: Din informaţiile pe care le-am obţinut de la avocatul service-ului, la ora 14 încă nu erau stinse datoriile. Potrivit sursei citate însă, clientul spune că este posibil ca banii să intre pe parcursul zilei de mâine, 20 noiembrie. În orice caz, dacă au plătit, este aproape clar că cei de la City Insurance au virat sumele datorate după depunerea cererii de insolvenţă, deci chiar astăzi.

UPDATE. Într-o precizare trimisă presei, City Insurance, susţine că a încheiat legăturile cu respectivul service de mai multă vreme şi că au fost achitate în întregime toate sumele restante. "Nu înţelegem logica demersului ASSAI,  dat fiind că Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance nu a fost contactată în niciun moment al discuţiilor de către ASSAI la nivel de conducere, toate negocierile purtându-se între Biroul de Daune al City Insurance şi SC AUTO CAR GRUP 1 SRL. Cu atât mai mult cu cât ASSAI au transmis în mod intenţionat şi cu rea credinţă informaţii false, menite să afecteze imaginea societăţii noastre.", arată cei de la City Insurance.  

 


Un service din Bucureşti, reprezentat de avocaţii de la Dănilă Petre şi Asociaţii, solicită insolvenţa societăţii de asigurare City Insurance, pentru o datorie ce se apropie de un miliard de lei vechi. Procedura a fost declanşată chiar astăzi şi a presupus inclusiv notificarea în acest sens a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. City Insurance este una dintre cele două companii care asigură flota RATB. Societatea activează şi pe piaţa din Italia de unde obţine mai bine de 50% din veniturile totale. City Insurance a intrat în atenţia Gărzii Fianciare italiene fiind bănuită de legături cu Mafia. Asigurătorului român i-a fost anulat, din această cauză, un contract de peste 75 de milioane de euro, care prespupunea asigurarea sistemului sanitar din regiunea Veneto.