Bogdan Stamatoiu ar fi încercat să se sinucidă

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, ar fi încercat să se sinucidă, conform unor surse citate de Antena 3. Iniția, s-a vehiculat informația potrivit căreia acesta fusese dat afară de către noua conducere, însă publicația a negat acest lucru. Aici este punctul de vedere al GSP.

Aceleași surse, care citează Poliția Română, spun că acesta a intrat cu mașina într-un stâlp. În plus, polițiștii spun că el avea viteza foarte mare.

De asemenea, potrivit gândul.ro, el se află în stare gravă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon. Din primele informații reiese că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, situat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

IPJ Ilfov arată că autoturismul se deplasa pe DJ 301 dinspre județul Călărași spre comuna Cernica. Accidentul s-a produs în zona km 9.

Sursele Realitatea PLUS arată că șoferul, în vârstă de 55 de ani, a suferit leziuni. Acesta a fost transportat la spital și va primi îngrijiri specializate. Aceeași sursă mai spune că poliția rutieră au început investigațiile în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

politia
SURSA FOTO: Dreamstime

G4media.ro mai spune că acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru a vedea dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Momentan, nu se cunosc exact cauzele accidentului.

De altfel, la momentul în care poliția județului Ilfov a anunțat producerea accidentului, nu au anunțat și identitatea șoferului implicat.

Comunicatul poliției județului Ilfov

Poliția județului Ilfov a trimis și un comunicat de presă, citat de G4media.ro care arată că ”la data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune”.

Poliția mai spune că ”la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula”.