Investiţia totală a spitalului a fost de 7 milioane de euro, din care aproape 2,8 milioane de Euro au fost alocaţi numai în anul 2013.
"Spitalul este un proiect de mult aşteptat pentru mine cât şi pentru echipa cu care lucrez. Aşa cum ne-am obişnuit să intrăm cu noutăţi pe piaţa serviciilor medicale private, noutatea oferită de Spitalul OncoFort va fi dată de abordarea celor mai dificile cazuri din zona oncologică", afirmă  Robert Șerban, acţionarul companiei Gral Medical.

Spitalul OncoFort este construit pe o suprafaţă de 5.000 mp, în apropiere de Piaţa Alba Iulia din Capitală, are o capacitate de 50 de paturi şi este format din secţia de radioterapie, secţia de chimioterapie, blocul operator cu 2 săli de operaţii, departamentul de imagistică medicală şi un centru de diagnostic rapid, unde sunt acoperite peste 40 de specialităţi medicale în ambulatoriu.
Venituri de 4 mil. euro în primul an

Acţionarii Gral Medical şi-au propus şi-a propus pentru OcoFort venituri  de 4 milioane de euro pentru primul an de funcţionare, După un an, unitatea îşi va mări capacitatea până la 100 de paturi. Spitalul este cel de-al doilea proiect finalizat de companie în anul 2013, după ce în prima perioadă a anului compania a reuşit să finalizeze un centru nou în Râmnicu Vâlcea.

"Sunt optimist în ceea ce priveşte direcţia oferită de spitalul OncoFort. Am reuşit să efectuăm în jur de 2-3 operaţii pe zi în numai o săptămână de funcţionare. Trei  operaţii au fost de o complexitate crescută, unele în premieră, iar pacienţii au putut spera din nou, având în vedere că au fost refuzaţi iniţial de către alte spitale", afirmă Robert Șerban, acţionarul companiei  Gral Medical.

Grupul de firme Gral Medical a reuşit să termine anul 2012 cu cifra de afaceri de aproape 75 milioane lei, în creştere cu 17% faţă de anul precendent, iar în 2013 compania  va reuşi să atingă o cifră de afaceri de aproape 20 de milioane de euro.

Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral, în care activează peste 24 de centre medicale şi un spital. Echipa medicală totală depaşeşte în prezent 1.200 de angajaţi.