Viasat Nature oferă o gamă largă de documentare premiate și captivante adresate întregii familii. Canalul documentar Viasat History HD poate fi urmarit între orele 18:00 și 06:00, în fiecare zi. Canalul difuzează pe parcursul serii, în format high-definition, programe deosebit de interesante, documentare informative despre istoria omenirii din cele mai vechi timpuri și până astăzi.
Pachetul Maxim HD oferă acces la 14 de canale în format HD și 116 canale în format SD și poate fi achiziționat la prețul de 50 de lei, TVA inclus. Viasat Nature / Viasat History HD se afla pe poziția 186 a grilei de programe UPC.
Achiziționat în cadrul unui pachet 3Play (alături de internet și telefonie) sau a unui pachet 2Play (alături de internet), abonamentul Maxim HD oferă acces la 18 canale în format HD și 116 canale în format standard definition.
Viasat Broadcasting este parte a Modern Times Group (MTG), grup internațional aflat în topul companiilor de radio și televiziune, cu operațiuni ce se întind pe patru continente și includ canale free-TV, pay-TV, posturi de radio și companii producătoare de conținut de divertisment. Compania Viasat Broadcasting operează canale free-TV și pay-TV, care sunt transmise prin intermediul platformelor de satelit proprii sau prin intermediul rețelelor altor companii și distribuie, de asemenea, și conținut TV pe internet. MTG este și principalul acționar al CTC Media, cel mai mare grup TV din Rusia. Modern Times Group este o companie în dezvoltare și este listată la bursa Nasdaq OMX din Stockholm. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul www.mtg.se.