Întrebat dacă Dacia se gândește la un model sport, Norman a declarat că nimic nu este exclus, însă nu aceasta este prioritatea companiei.Singurul lucru pe care oficialul a putut să-l spună este că la Salonul Auto de la Geneva din 2012, Dacia va prezenta un model "excepțional", la modul că nimeni nu își poate imagina cum va arăta. 
La finalul anului 2010, germanii de la Autobild scriseseră că Dacia are în plan nu mai puțin de 8 noi modele și face-lifturi până în 2015. 
Pe lângă modelele viitoare din gama Dacia, jurnaliștii FT au menționat într-un articol recent și pericolul asupra căruia oficialii Renault trebuie să fie foarte atenți: o eventuală canibalizare a modelelor franceze.
„Analiștii atrag atenția ca, odată cu extinderea numărului de modele, Dacia să nu fie împinsă prea sus în gamă pentru a nu canibaliza modelele companiei-mamă – fapt care s-a întâmplat deja în unele piețe cu tandemul Skoda – Volkswagen”.
Conform FT, Detourbet este conștient de acest risc: „noi trebuie să rămânem low-cost. Viitorul Duster îmbunătățit va fi clar în limita prețurilor Dacia – foarte competitiv”.
Din acest punct de vedere, Norman spune că nu există niciun risc de canibalizare între modelele Renault și cele de la Dacia.
SURSA: caradisiac