Cataramă, și-a depus astăzi candidatura la alegerile prezidențiale, alegeri care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. El a anunțat că a strâns peste 230.000 de semnături.

„Am venit astăzi (miercuri-n.r) la Biroul Electoral Central pentru a-mi depune candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Am depus un număr de peste 230.000 de semnături, care au fost verificate și acceptate. Dosarul a fost acceptat. Mulțumesc membrilor partidului politic Dreapta Liberală și simpatizanților care au muncit pentru concretizarea acestei acțiuni. Voi candida sprijinit de Dreapta Liberală cu sloganul -Muncești și câștigi. O Românie dreaptă-. Voi promova ideile fundamentale ale programului politic al partidului din care fac parte și al cărui președinte sunt. Vom lupta pentru susținerea sectorului privat, promovarea exporturilor, descurajarea importurilor și a împrumuturilor externe. Vom milita pentru anularea ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă”, a declarat Viorel Cataramă, la Biroul Electoral Central.

Conform ultimei ediții a Top 300 Capital Cei mai bogați români, Viorel Cataramă are o avere estimată la suma de 38 de milioane de euro și ocup locul 153 în clasamentul celor mai bogați români realizat de Revista Capital.