Viorel Cataramă a spus, marți, că o variantă optimă în lupta cu nou lcoronavirus ar fi fost imunizarea de grup. „Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus”, a spus Viorel Cataramă, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

El le reproşează autorităţilor că nu au procedat corect în timpul crizei generată de noul coronavirus. Cataramă a spus și ce ar fi făcut dacă ar fi fost premier. „Aș fi mers către imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în două, trei luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul asta?”, a spus milionarul citat de Mediafax.

Viorel Cataramă a anunţat constituirea unei noi alianţe politice. „Există discuţii pentru formarea unei alianţe. Mişcarea Patrioţilor Români. Vor merge pe aceste măsuri. Va fi un partid de dreapta, dar bazat pe doctrina prin noi înşine. Va milita pentru dezvoltatea economiei româneşti”.

Conform Top 300 Capital Cei mai bogați români, Viorel Cataramă are o avere estimată la suma de 38 de milioane de euro și ocupă locul 153 în clasamentul celor mai bogați români realizat de Revista Capital.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea