Regele Gică Hagi a fost foarte aproape de a da lovitura vieţii! Se pregătise o investiţie unică în România care ar fi rivalizat cu cele occidentale. Trei milionari celebri au fost la un pas de a investi la Viitorul. Unul dintre aceştia a spus totul.

Șucu: Hagi este un simbol uşor de identificat în toată lumea

Gică Hagi a fost la un pas de a-i lua faţa finului său, Gigi Becali. Fostul număr 10 din naţionala România aproape îi convinsese pe trei dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din ţara noastră să investească în proiectul de la Viitorul.

Este vorba despre Dan Şucu, şeful Mobexpert, Iulian Stanciu, boss-ul eMAG, şi Florin Talpeş, liderul BitDefender. Chiar Dan Şucu a fost cel care a dezvăluit totul, în exclusivitate pentru capital.ro. Din păcate pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru Hagi, totul a picat din cauza pandemiei.

Afacerea nu este abandonată total, dar nu se ştie deocamdată când s-ar putea relua acest proiect.

“A fost o perspectivă. O discuţie largă pe care am avut-o cu Iulian Stanciu de la eMAG şi Florin Talpeş de la BitDefender, dar a venit pandemia şi lucrurile sau deteriorat. Lucrurile s-au deteriorat, s-au schimbat destul de mult din cauza pandemiei. În clipa de faţă nu mai există nimic. Erau destul de avansate toate discuţiile. Erau la nivel înalt”, a explicat Dan Şucu, în exclusivitate pentru Capital.

Şeful Mobexpert a dezvăluit şi de ce şi-ar fi dorit să investească la Viitorul lui Hagi.

“Eram toţi trei. Era o chestiune şi de un minim patriotism economic. Eram trei firme de oarecare succes material din România care voiam să ajutăm o alta firmă româneacă de succes să facă un pas suplimetar.

Hagi este un simbol uşor de identificat în toată lumea. Dacă am fi putut să ajutăm, ne-ar fi plăcut ca noi o firmă românească să ajutăm o altă firmă românească. Cam aşa era gândită numai că din puctul nostru de vedere nu a ieşit în totalitate”, a explicat omul de afaceri.

Copiii lui Dan Şucu practică fotbalul

Dan Şucu nu e deloc străin de fotbal. Acesta a dezvăluit că şi copiii săi practică fotbalul la nivel de juniori. “Îmi place fotbalul, dar nu sunt microbist. Privesc cu cea mai mare plăcere, copiii mei sunt şi ei fotbalişti. Sunt mai ataşat de ideea de fotbal de juniori decât de cea de seniori. Eram plăcut impresionat de la Hagi de capacitatea lui de a construi, această Academie”, a mai declarat Şucu, pentru Capital.