FF Group România este unul dintre jucătorii importanți din industria locală de fashion și sport retail care comercializează branduri precum Nike, Converse, UGG Australia, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Armani Jeans, Scotch&Soda, Napapijri, G-Star Raw, Franklin&Marshall prin intermediul cunoscutelor magazine Collective, Nike, Kix, Folli Follie și Calvin Klein Jeans.

Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru Capitală.

Astfel compania caută un brand banager pentru divizia sa de fashion. Sunt rugate să aplice la acest job persoanele care au studii superioare absolvite și o experiență de doi-trei ani într-o poziție similară de management de brand, de produs sau de achiziții în domeniul modei. De asemenea, candidatul ideal cunoaște foarte bine industria de modă și este pasionat de brandurile de top. Sunt necesare, printre altele, un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze și disponibilitatea de a călători în străinătate.

Află AICI mai multe detalii despre acest job de brand manager.

 

 

 

Tot în București, angajatorul este în căutarea persoanei potrivite pentru postul de brand manager junior la divizia de fashion. Pot depune CV-ul absolvenții de facultate în domeniul economic. Trainingurile în domeniul modei vor constitui un avantaj. Pentru a ocupa această poziție, este necesară o experiență de minimum un an într-o poziție similară. Persoana trebuie să fie plăcută și creativă și să aibă permis de conducere Categoria B. De asemenea, candidații trebuie să fie dispuși să lucreze peste program și să călătorească în afara țării.

Află mai multe despre acest job AICI.

 

 

FF Group România a mai scos la concurs și un post de casier la un magazin de lux din Băneasa. Candidatul ideal are deja experiență de lucru într-un magazin premium pe o poziție similară și este de preferat să aibă studii superioare absolvite. De asemenea, angajatorul cere de la aplicanți să știe limba engleză, să aibă abilități excelente de deservire a clienților, etichetă, comunicare și negociere, precum și să fie orientați spre performanță și dorință de dezvoltare profesională permanentă.

Aplică AICI pentru acest job sau află mai multe detalii.

 

 

Alte patru joburi sunt scoase la concurs pentru postul de Section Manager – Collective, care presupune, printre altele, coordonarea activității comerciale și operaționale din magazin, implementarea strategiei de vânzări, vânzarea directă a produselor. Sunt bineveniți candidații cu cel puțin trei ani experiență într-o poziție de coordonare și supervizare a unei echipe de vânzări de 15-30 persoane, cu studii superioare încheiate și cu o experiență relevantă în domeniul vânzărilor de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Cunoașterea limbii engleze este o altă condiție necesară.

Citește AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

Un job este scos la concurs în orașul Cluj-Napoca. Este vorba despre jobul de consultant vânzari la magazinul NIKE. Jobul constă în oferirea către clienți o servire premium completă. Oferta include un salariu fix, bonuri de masă, program în ture, programe motivaționale, traininguri și reducere la produsele comercializate. Candidații trebuie să fi absolvit cel puțin studiile medii, să aibă un stil personal de îmbrăcăminte, accesorizare, hairstyle fashion și să cunoască limba engleză la un nivel uzual. Experiența în domeniul modei este un avantaj.

Află mai multe informații importante despre acest post la Cluj-Napoca.

 

 

De asemenea, FF Group România mai angajează și la Galați, având disponibil un job de asistent manager magazin NIKE din Galați Shopping City. În sarcina angajatului intră coordonarea activității comerciale și operaționale din magazin, implementarea strategiei de vânzări, vânzarea directă a produselor etc. Pentru a ocupa această poziție, vor fi selectate persoanele cu o experiență de minimum trei ani într-o poziție de coordonare și supervizare a unei echipe de vânzări, cu studii superioare absolvite, precum și cu experiență relevantă în vânzările fashion.

Poți afla AICI mai multe detalii despre această ofertă de lucru.