Apartamentul a fost achiziţionat fără finisaje şi dispune de o terasă exterioară în suprafaţă de 205 mp. Înălţimea interioară de 6 metri permite cumpărătorului crearea unui etaj interior şi extinderea spaţiului util până la 372 mp.

„În octombrie anul trecut, când am venit prima dată la Asmita, vroiam să achiziţionez un studio. Am fost impresionat de amplasamentul complexului şi de calitatea ridicată a construcţiei, motiv pentru care din curiozitate, am văzut şi penthouse-ul de la etajul 25. Am fost cucerit de priveliştea care îţi taie respiraţia şi mai ales de lipsa finisajelor, fiind interesat de crearea unui spaţiu pe care să-mi pun amprenta”, a declarat Mark Hoddinott, proprietarul apartamentului.

Asmita Gardens a intrat în insolvenţă în noiembrie 2011 cu datorii de peste 70 mil. euro, în principal către Alpha Bank. Complexul dispune de 765 de apartamente, iar la vânzare mai sunt disponibile 336 de unităţi, dintre care 330 sunt apartamente cu două, trei şi patru camere şi şase de tip penthouse. Toate cele 70 de studiouri s-au vândut.

Proiectul a fost inaugurat în iunie 2012 în urma unei investiţii de 120 mil. euro.